2610330019 6989759624 Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 60-63, Πάτρα Αχαΐα 26333 g.lampirhs@gmail.com
 
 
 

 

Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις - Εμπόριο Ηλεκτρολογικών - Εμπόριο Ηλεκτρονικών - Ανυψωτικό Καλαθοφόρο - Ηλεκτροφωτιστικές Εργασίες | Πάτρα Αχαΐα


Ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Λαμπίρης που εδρεύει στη Πάτρα Αχαΐας, διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων όπως βλάβες κι επισκευές σε ηλεκτρολογικούς πίνακες, ηλεκτροφωτιστικές εργασίες  καθώς επίσης κι εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων, χρησιμοποιώντας πάντα υλικά άριστης ποιότητας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους με συνέπεια, επαγγελματισμό, ασφάλεια και προσιτές τιμές, στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αχαΐας αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.

Παράλληλα διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση που εμπορεύεται και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά είδη από το 1975.


Εμπιστευθείτε τους ειδικούς
καλώντας στο 6989 759 624


 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
ΥΨΗΛΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η σπουδή στην ηλεκτρολογία και τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε, να συντηρούμε ή και να διορθώνουμε ηλεκτρολογικά προβλήματα με ακρίβεια και αποδοτικότητα.

Διαθέτουμε απόλυτη εξοικείωση με τις τελευταίες τεχνολογίες και τα πρότυπα ασφαλείας του κλάδου, με αποτέλεσμα τη παροχή άρτιων υπηρεσιών και προϊόντων σε ιδιώτες κι επαγγελματίες, με αφοσίωση στην ικανοποίηση τους.

ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για ένα άρτιο κι ασφαλές ηλεκτρολογικό έργο είναι απαραίτητα η εμπειρία, η γνώση, η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες καθώς και τα ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
Εμπόριο ηλεκτρολογικών & ηλεκτρονικών ειδών
Θυροτηλεοράσεις & θυροτηλέφωνα
Ανυψωτικό καλαθοφόρο
Ηλεκτροφωτιστικές εργασίες
Κεραίες τηλεοράσεων
Τηλεφωνικά κέντρα
Δομημένη καλωδίωση δικτύων
ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Από το 1978 στο χώρο, είμαστε πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών προϊόντων ποιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ